Om oss

Lagerbilde

Caffè Vero Norge AS - Med forkjærlighet for kaffe!


Caffè Vero Norge er et lokaleid selskap fra Skien som importerer og leverer kaffe i hele bønner, kaffekapsler, filtermalt, istekonsentrat, kaffesirup, sjokolade og andre produkter tilknyttet kaffe. Vi setter kvalitet og egenart i høysetet.
Vi leverer direkte over hele landet til B2B og HoReCa markedet via egen distribusjon. Privatkunder har mulighet til å handle direkte via vår nettbutikk www.espressohuset.no 

I Skien (Gråtenmoen) har vi også vår første Consept Store - Kaffebar hvor våre kunder har muligheten til å teste ut våre produkter og nyheter. 

caffevero saga

Vår største tilfredsstillelse er den samme for alle våre kunder: At du skal drikke en kopp kaffe som etterlater deg et ønske om å kjenne den gode smaken igjen.

 
VG nett og Klikk.no testet vår kaffe med følgende resultat: "Det er ingen grunn til å bruke annen kaffe. Kaffen i de to typene (Caffè Vero Arabica og Caffè Vero Gold) vi testet er simpelthen fabelaktig. Kaffekvaliteten er så god at det virker meningsløst å, eh, trakte etter noe annet." Ref. Klikk.no