Prod vnr: mrcaps

Mr Caps Rensekapsler til Nespresso®

69 kr

Vi presenterer som første i sitt slag en kapsel som renser Nespresso®  kaffemaskiner som ingen andre produkt kan.

Nespresso® kaffemaskiner samler en god del oljer, tanniner og granulat som bygger seg opp inne i bryggekammeret av kaffemaskinen som du ikke kan bli kvitt med konvensjonelle rensemetoder, selv ikke etter avkalking maskinen.
Problemet har økt med framveksten av nye produkter på markedet som kaffe med smak, te kapsler, melk og sjokolade pulverisert kapsler. Disse alle legger igjen rester og smaker som kan ødelegge din neste drikk og til slutt blokkere og skade din Nespresso® maskin.

Med Mr.Caps rensekapsler fjerner man alt av rester, oljer etc som sitter i maskinen.

Dette er en rensekapsel som renser maskinen og ikke bare avkalker vanntank og vannrør.

Avkalkningsmiddel mangler det viktige trykket som bygger seg opp, ingrediensene og skummingsvirkningen til å rengjøre bryggekammeret av kaffemaskin.

Takket være kapselfunksjonen, kombinert med trykket og den unike skummingsvirkningnen får den renset alle steder inne i bryggekammeret av en Nespresso® kaffemaskin. Uten mulighet til å rense selve byggekammeret kan det forårsake blokkeringer som kan føre til overbelastningsfeil på pumpe og påvirke smaken av drikken. Spesielt kaffe som er svært absorberende og som plukker opp smak lett.

100% Nespresso kompatibel - Nespressokapsler.