Lokale krefter med forkjærlighet for kaffe

Caffè Vero Norge er et kaffeimport selskap fra Skien etablert av Mette Andengaard i 2013. Hovedfokuset ligger i kvalitet og egenart, hvor vi tidlig bestemte oss for at vi skulle lage vår egen vei, og hvor vi som selskap satt på alle rettigheter og varer selv. Dette har gjort oss til en uavhengig importør og leverandør av et bredt spekter innenfor kaffe, som kaffebønner, kaffekapsler, kaffesirup, iskrem, sjokolade, kakao etc.

For å bedre kunne vise markedet våre produkter besluttet vi i 2017 og åpne en Consept Store Kaffebar på Gråtenmoen i Skien hvor både sluttkunde, bedrift og HoReCa markedet kan oppleve våre produkter. Vi har også vår egenproduserte elektriske kaffebar sykkel hvor vi bistår bedriftsevent med egne Baristaer og servering.

Ikke bare ta vårt ord for det, men ta kontakt for prøving og testing av vår kaffe

Direktesalg

Kaffeimport

For å kunne utfordre bransjen og kaffemarkedet i Norge, har vi satt sammen en produktportefølje bestående av kvalitetskaffe fra Italia, både i hele bønner, filterkaffe, kapsler og sirup.

Kaffeimport med engrossalg gjør det rimeligere for deg som kunde å kunne nyte en god kvalitetskaffe fra Caffè Vero

Rimelig frakt

Vi sender over hele landet med Bring til fast lav pris, både privat og til bedrift. 

For våre kunder i Grenlandsregionen har vi hentelager på Gråtenmoen, Skien

Kvalitetskaffe fra Italia

Caffè Vero er et etablert varemerke ute i Europa, men fortsatt ukjent her i Norge. Caffè Vero har eget kaffebrenneri i Italia og leverer egenbrent gourmetkaffe som sitt hovedprodukt. I tillegg står flere varianter som iste, smoothie og iskrem i fokus.

Vi er svært opptatte av totalopplevelsen kunden har når de handler hos oss:  Hver eneste dag skal vi gi kundene mer enn de forventer.