Ansvar

Caffè Vero Norge AS - Med forkjærlighet for kaffe!ansvar

 

Caffè Vero Norge importerer kaffe i hele bønner, kaffekapsler, espressopods, filtermalt, istekonsentrat og andre produkter tilknyttet vår kaffe.

For oss og for kundene er det en fordel at det ikke er noe mellomledd mellom kaffeprodusent og forbruker. Det gjør at vi legger masse arbeid i å gjøre vår kaffebar til et unikt sted å være. Og kanskje viktigst av alt; det gjør oss bevisste på alt vi gjør. Både i service og produktene vi serverer.

 

Miljø:

Caffè Vero Norge jobber med å minimere miljøbelastning og jobbe for etisk anskaffelse. Vi skal være engasjerte og en del av lokalsamfunnet. Vi ønsker at vår kaffe skal etterlate et varig inntrykk på deg og ikke vårt miljø. Derfor benytter vi bærekraftige og resirkulerbare produkter og utstyr.

 

Våre kopper:

Hemmeligheten til en deilig, rykende varm kopp take-away kaffe er en god kopp. Og på Caffè Vero Norge AS sørger vi for at våre kopper er øko-vennlige. Våre kopper kommer fra bærekraftig tremasse, det termiske dekselet er laget av resirkulert materiale og lokket er 100% resirkulerbart. Dette gjør at med våre kopper har du en drikk som er perfekt til å ta med deg!

 

 

Lokalt ansvar:

Caffè Vero Norge AS støtter lokal idrett og lag og er stolt sponsor av følgende lag pt.

Ta kontakt med oss for å søke om midler eller sponsing.