CaffeNu Rensekapsler

caffenu run rinse ready nespresso machine

 

Rensekapsel til Nespresso® kaffemaskin.

Kombinerer kraften av rengjøring med bekvemmeligheten av en kapsel.

caffenu

 

 

  • Ved regelmessig bruk varer maskinen lenger.
  • Forsterker smaken og duften av kaffe etter rens.
  • Kraftig og hygienisk rengjøring.
  • Den setter ingen flekker og er 100% trygg. 
  • Laget av Biologisk nedbrytbart organisk materiale (SABS godkjent)
  • Anbefalt bruk en gang i uken.

 

Nespresso® kaffemaskiner samler en god del oljer, tanniner og granulat som bygger seg opp inne i bryggekammeret av kaffemaskinen som du ikke kan bli kvitt med konvensjonelle rensemetoder, selv ikke etter avkalking maskinen.

Problemet har økt med framveksten av nye produkter på markedet som kaffe med smak, te kapsler, melk og sjokolade pulverisert kapsler. Disse alle legger igjen rester og smaker som kan ødelegge din neste drikk og til slutt blokkere og skade din Nespresso® maskin. Med CaffeNu rensekapsler fjerner man alt av rester, oljer etc som sitter i maskinen.

 

Rensekapsel VS Avkalkningsmiddel

Avkalkningsmiddel mangler det viktige trykket som bygger seg opp, ingrediensene og skummingsvirkningen til å rengjøre bryggekammeret av kaffemaskin.

Takket være kapselfunksjonen, kombinert med trykket og den unike skummingsvirkningnen får den renset alle steder inne i bryggekammeret av en Nespresso® kaffemaskin. Uten mulighet til å rense selve byggekammeret kan det forårsake blokkeringer som kan føre til overbelastningsfeil på pumpe og påvirke smaken av drikken. Spesielt kaffe som er svært absorberende og som plukker opp smak lett.

rensekapsel vs avkalkningsmiddel