Caffé Vero

Caffé Vero ble grunnlagt i begynnelsen av 90-tallet takket være visjonen til Franchetto familien i Vicenza om å gjenskape en av Italias berømte tradisjoner i verden: italiensk espresso. Caffé Vero eneste hemmelighet for den høye kvaliteten og unike smaken er en mesterlig balanse mellom håndverk tradisjon og anvendelsen av den nyeste teknologien på Caffè Veros produksjonsanlegg.

Caffé Vero har produktsertifisering fra CSQA, en av de mest anerkjente instituttene innen agro-food. Sertifiseringsinstituttet bekrefter de verdier og parametere som hele tiden må følges for å sikre kvaliteten på det kjøpte produktet samt produksjon, pakking og frakt praksis.

Hvor kommer vår kaffe fra?CSQA
Vår kaffe kommer fra de fleste verdenshjørner, men all vår kaffe har en 50% base av Brasiliansk Arabica. Deretter en blanding fra forskjellige Sentral Amerikanske land og i enkelte av våre kaffetyper har vi også Indonesisk kaffe.
Vi kjøper inn og benytter kun den høyeste gradering av grønn kaffe på markedet. Dette gjør at Caffè Vero har CSQA kvalitetssertifikat.

 

I tillegg til vår kaffe fra Caffè Vero, fører vi også andre high-end gourmet produkter under Caffè Vero logoen: